werkplaatscambium

beelden

Naar buiten!

2 reacties

Terwijl binnen de houtkachel brandde, waagde de eerste deelneemster van de vrijdagworkshop zich naar buiten, om uit de wind in de zon te gaan staan hakken. Ja, binnen bij de kachel heeft ook wel iets knus, maar het is ook wel lekker om die ruimte om je heen te voelen. In die ruimte gaat er bij mij ook weer van alles borrelen en kriebelen. Nieuwe ideeën, nieuwe energie. Letterlijk en figuurlijk naar buiten treden! RTV Drenthe filmde tijdens de workshop. Komend weekend zijn Open Atelierdagen. Dan is mijn werkplaats open voor bezoekers. Het voelt fijn om te delen waar ik mee bezig ben, waar de deelnemers aan mijn workshops mee bezig zijn. Eind april tot halverwege mei exposeren in het kerkje van Zweeloo. Een kraam op een live-style beurs, een kraam bij een houtmanifestatie. Nieuwe folders en visitekaartjes.

Afbeelding

Ik ben er laat mee, maar er zijn weer plannen voor beeldhouwvakanties. Meerdaagse workshops. Dit jaar zit het er misschien niet meer in, maar in 2015 wil ik zeker weer een reis naar Polen organiseren. Beeldhouwen in de Karpaten. En misschien dit jaar nog naar Frankrijk? Het zou zo maar kunnen. In Drenthe sowieso, als er data zijn zet ik ze op mijn website.

Laat maar weten of je belangstelling hebt! Misschien ken je meer mensen die mee zouden willen! Andalusië kan ook nog!

Afbeelding

2 thoughts on “Naar buiten!

  1. Hallo,

    ik ben al vaker je site tegen gekomen. ik heb door de jaren heen een aantal beeldhouwvakanties gedaan en ik vind het zelf erg fijn om met hout te werken. Ik ben erg benieuwd of de vakantie beeldhouwweken in Drente doorgaan en wat de data en de kosten zijn. Is er een mogelijkheid tot camperen, het huren van een caravan in de buurt b.v.?Zou ik mijn hond mogen meenemen. Het is een 9 jarige kortharige collie? iik hoop iets te horen. Dank!

    Met vriendelijke groet,
    Helna

    • hallo Helna
      Ik zie nu pas jouw reactie, ik heb lang niet op mijn blog gekeken.
      De beeldhouwvakantie is niet doorgegaan vanwege te weinig belangstelling, helaas. De werkplaats in Drenthe houd ik nog tot eind van het jaar aan. Met ingang van 1 september heb ik een nieuwe werkplaats in Langbroek, Utrecht, waar ik nieuwe workshops ga inplannen.
      Dankje voor jouw belangstelling. Wie weet tot een andere keer!
      groet,
      Anja

Plaats een reactie